Truca'ns

  93 699 58 66

  Et truquem nosaltres?  Acepto les condicions

  És possible quedar-se sense llàgrimes?

  La Síndrome d’Ull Sec és una malaltia ocular bastant extesa que afecta al 30% de la població. Símptomes com la irritació dels ulls, la picor, l’enrogiment, la sensació de sorra i fins i tot el llagrimeig constant poden estar avisant-nos de que l’equilibri natural de les llàgrimes ha arribat a la seva fi i es necessitarà tractament per millorar els símptomes.

  5 CLAUS PER COMPRENDRE L’ULL SEC

  1.
  La síndrome d’ull sec pot produir-se tant per un “dèficit de llàgrima” (falta de quantitat de llàgrima) com perquè la llàgrima que generem és de “mala qualitat”. Alguns pacients poden presentar una de les dues anomalies però d’altres poden presentar fins hi tot les dues alhora.

  2.
  La causa més freqüent d’ull sec, fins a un 85% dels pacients, és la disfunció de les glàndules de Meibomi. Aquestes glàndules són les encarregades d’aportar el component lipídic de la llàgrima, que farà que aquesta sigui més estable i es mantingui durant més temps sobre la superfície ocular. Generalment, una disfunció de les glàndules de meibomi comporta una mala qualitat de la llàgrima.

   

   

  3.
  La blefaritis o inflamació de la parpella, també provoca una disfunció de les glàndules de Meibomio. Prevenir la blefaritis mitjançant la higiene palpebral regular i l’aplicació d’escalfor a la zona, ens ajudarà a millorar la sensació d’ull sec.

  4.
  Factors com l’edat, els canvis hormonals relacionats amb la menopausa, la mala alimentació o l’exposició a calefaccions / aires condicionats o contaminats empitjoraran els símptomes de l’ull sec.

  5.
  La qualitat visual està estretament lligada a les alteracions de la pel·lícula lacrimal.

  L’estudi mitjançant tècniques específiques per al correcte diagnòstic del tipus d’ull sec, és l’única manera de poder ajustar el tractament específic per a cada pacient.

  Quan els símptomes d’ull sec no milloren amb l’ús freqüent de llàgrimes artificials, la neteja regular de les parpelles o els taps llagrimals, llavors es recomanable incorporar un nou tractament contra l’ull sec: la IPL.

  La Llum Polsada Intensa o IPL és un tractament innovador per a l’ull sec i suposa una revolució en el camp de l’oftalmologia. Aquest tractament amb làser, permet estimular les glàndules de Meibomi i facilitar la sortida de la matèria grassa millorant l’estabilitat de la pel·lícula lacrimal. D’aquesta forma l’evaporació serà més tardana i milloraran els símptomes d’ull sec.

  Aquest tractament té una durada de 15 minuts, es indolor i no es necessari fer-lo al quiròfan. El pacient pot fer vida normal després del tractament.

  Si tens algun dels símptomes d’ull sec abans descrits, consulta amb el teu oftalmòleg. En pocs minuts i sense necessitat de quiròfan pots millorar la teva qualitat de vida.

  ELS NOSTRES METGES FORMEN PART DE LES SEGÜENTS SOCIETATS

  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.1
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.2
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.3
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.5
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.6
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.7
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.8
  • Servlogoslider
   Més de 40 anys cuidant dels ulls dels nostres pacients amb una atenció personalitzada, un equip de metges experts i la última tecnologia en l’àmbit oftalmològic.

    Truca'ns

    93 699 58 66

    Et truquem nosaltres?    Acepto les condicions

    ;