Truca'ns

  93 699 58 66

  Et truquem nosaltres?  Acepto les condicions

  clinica oftalmologica rubi solidaria etiopia 2

  La Clínica Oftalmològica Rubí es torna a solidaritzar amb Etiòpia

  El passat mes de febrer, la Clínica Oftalmològica Rubí va realitzar la seva 13ª acció de solidaritat amb Etiòpia.

  Els Drs. Rodriguez Infante i la Dra. Eulàlia Rusiñol juntament amb la optometrista Laura Zúñiga, van viatjar fins a la ciutat de Mekelle a Etiòpia per operar cataractes i estrabismes. Com cada any ho han fet de la mà de la ONG Proyecto Visión.

   

  equip expedició etiòpia equip expedició etiòpia 

  La Dra. Eulàlia Rusiñol, experta en oftalmologia infantil i cirurgiana especialista en estrabismes, és el membre amb més experiències acumulades en quant a nombre d’expedicions a Etiòpia. Aquest any l’objectiu per a ella ha estat donar una nova oportunitat a desenes de nens i nenes a través de la cirurgia de l’estrabisme (la desviació dels ulls).

  Dra Rusiñol preparant una nena per a la operació d'estrabisme Dra Rusiñol preparant una nena per a la operació d’estrabisme

  Dra Rusiñol preparant una nena per a la operació d'estrabisme Dra Rusiñol preparant una nena per a la operació d’estrabisme

  El Dr. Rodríguez Infante també ha participat al voltant de 10 vegades amb la ONG Proyecto Visión a Etiòpia. Es expert en malalties relacionades amb la retina, cirurgia refractiva i cataractes i la seva aportació ha estat clau en la operació de molts malalts que han recuperat la seva visió.

  Dr. Rodríguez visitant a un pacient Dr. Rodríguez visitant a un pacient

  Dr. Rodríguez amb un pacient operat Dr. Rodríguez amb un pacient operat

  Dr. Rodríguez operant Dr. Rodríguez operant

  Aquest ha estat el primer any per la optometrista Laura Zúñiga, qui es va incorporar a l’equip de la Clínica Oftalmològica Rubí fa menys d’un any. Quan es va assabentar que la clínica col·laborava en projectes humanitaris no s’ho va pensar dues vegades i es va oferir voluntària per participar-hi.

  Optometrista Laura Zúñiga graduant una nena Optometrista Laura Zúñiga graduant una nena Preoperatori amb optometrista Preoperatori amb optometrista

  L’equip sencer es va completar amb l’anestesista Chus Molina sense la qual no s’hagués pogut dur a terme cap de les cirurgies.

  Repte aconseguit: En les dues setmanes que l’equip va treballar a la Saint Louise Eye Clinic de la ciutat de Mekelle, es van operar 26 ulls d’estrabisme. A més a més es van operar 130 cataractes, 1 vitrectomia i es van fer 6 làsers yag. La veritat es que és tot un repte haver pogut atendre tantes persones, moltes de les quals van arribar a l’hospital després de caminar durant dies i fer molts kilòmetres a peu per ser visitats pels nostres metges.

  Sala d'espera Sala d’espera

  Un nou futur per als nens: enguany estem especialment orgullosos de la nostra aportació cap als més petits. L’estrabisme a Etiòpia es força comú en nens i un gran problema per a la societat ja que el fet de girar l’ull fa que, en especial moltes nenes, siguin rebutjades per al matrimoni. Així dons l’operació de l’estrabisme no només comporta la salut de l’ull sinó que canvia el futur de molts nens que deixen de ser una càrrega per a la família podent-se casar. Es per aquest motiu que no podem estar més orgullosos de la feina de la Dra. Eulàlia Rusiñol.

  Dra. Rusiñol amb nens estràbics Dra. Rusiñol amb nens estràbics

  En la actualitat, l’hospital St. Louise Eye Clinic de Mekelle, dona servei a més de 1,3 millions de persones a l’any però malauradament, encara té moltes mancances a nivell d’equipaments i infraestructures. Es per això que la ONG Proyecto Visión recull donacions per tal d’invertir en tecnologia mèdica com per exemple un microscopi per poder operar cataractes i estrabismes. Si tu també vols participar-hi tens aquí el link per posar el teu gra de sorra.

  Saint Louise Eye Clinic Saint Louise Eye Clinic

  La pròxima expedició de la Clínica Oftalmològica Rubí està prevista per l’any que ve.

   

  ELS NOSTRES METGES FORMEN PART DE LES SEGÜENTS SOCIETATS

  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.1
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.2
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.3
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.5
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.6
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.7
  • Asociaciones.clinica.oftalomologica.rubi.8
  • Servlogoslider
   Més de 40 anys cuidant dels ulls dels nostres pacients amb una atenció personalitzada, un equip de metges experts i la última tecnologia en l’àmbit oftalmològic.

    Truca'ns

    93 699 58 66

    Et truquem nosaltres?    Acepto les condicions

    ;